BEKIJK OCCASIONS >>

Chiptuning


Chiptuning Alle merken Auto's, Vrachtwagens, Motoren, Tractoren!! Ook op locatie!! tegen meer prijs


Kneefel Cars is dé specialist in het optimaliseren van motormanagement-software voor prestatieverbetering en het zuiniger afstellen van benzine- en diesel voertuigen. Het ontwikkelen van de software wordt gedaan op een vermogensbank.


Wij hebben een gespecialiseerd team van softwareontwikkelaars en een wereldwijd netwerk van motormanagement-programmeurs . Deze werken samen met ons voor het optimaal afstellen van ECU'S voor alle typen auto's,bestelbussen,Tractoren en vrachtauto's, om beteren prestaties te leveren en zuiniger te kunnen rijden.


Elke ECU wordt handmatig gemodificeerd door ons team van softwareontwikkelaars,wordt uitvoerig uitgebalanceerd op een geavanceerde testbank en getest in de praktijk. Hierdoor kunnen wij de garantie bieden van kwalitatief hoogwaardige Chiptuning met de beste prestaties en grootste besparingen.


Bij Kneefel Cars begrijpen we dat elke voertuig/chauffeurs combinatie zijn eigen behoeften en verwachtingen heeft. De software wordt daarom afgestemd op de behoeften van elke klant. Tijdens het meten op de testbank kunnen we alle belangrijke parameters realtime uitlezen en loggen. Door middel van de diagnose apparatuur worden continu de waardes van de turbo en het inspuitsysteem gekalibreerd.


Ook houden we in de software rekening met de mechanische en thermische belasting van zowel de motor als de aandrijflijn, zodat dit perfect zal aansluiten op de originele software. Tijdens de ontwikkeling vinden diverse metingen plaats;zo worden op de testbank voortdurend het brandstofmengsel,de turbodruk,de in- en uitlaattemperatuur,de inspuithoeveelheid en de injectie gecontroleerd.


De software wordt zorgvuldig en langdurig getest en is hierdoor van uitstekende kwaliteit. Kneefel Cars garandeert daarom dat de levensduur van de motor niet nadelig beïnvloed wordt.